Concept

De kracht van Taxi’s proef je vanaf de eerste hap en neemt je tegelijk mee in een verhaal van bio teelt en verse ingrediënten.

Een keuken waar Noordzeevis centraal staat, waar er op een creatieve manier wordt omgegaan met de middelen die de aarde en zee ons geven. Dat vertaalt zich in een eigenzinnige gastronomie ‘op niveau’ waar gezonde, pure smaken en versheid de boventoon voeren.
De vis wordt zuiver op de grill bereid en wordt, indien gewenst, geserveerd met side dishes, maar is ook beschikbaar in samengestelde gerechten.

Chef Gilles Bogaert zal u vanuit zijn open keuken verrassen met originele en creatieve gerechtjes.

Een aanrader voor liefhebbers van een eerlijke, smaakvolle en fijne keuken!

Sfeer

Restaurant Taxi’s is gelegen op het gelijkvloers van een karaktervol pand in de Zuidstationstraat, een voormalige taxi-garage.

Voor de aankleding zijn speelse accenten gebruikt met een stoere ondertoon: eclectisch warm met industriële invloeden. De open keuken gaat voor een totaalbeleving met verrassende accenten.