Fine dining garage

Taxi's Restaurant

De kracht van Taxi’s proef je vanaf de eerste hap en neemt je tegelijk mee in een verhaal van bio teelt en verse ingrediënten.
Een keuken waar Noordzeevis centraal staat, waar er op een creatieve manier wordt omgegaan met de middelen die de aarde en zee ons geven. Dat vertaalt zich in een eigenzinnige gastronomie ‘op niveau’ waar gezonde, pure smaken en versheid de boventoon voeren.
De vis wordt zuiver op de grill bereid en wordt, indien gewenst, geserveerd met side dishes, maar is ook beschikbaar in samengestelde gerechten.
Chef Gilles Bogaert zal u vanuit zijn open keuken verrassen met originele en creatieve gerechtjes.
Een aanrader voor liefhebbers van een eerlijke, smaakvolle en fijne keuken!

Bekijk onze menukaart Neem plaats aan onze tafel

Restaurant Taxi’s is gelegen op het gelijkvloers van een karaktervol pand in de Zuidstationstraat, een voormalige taxi-garage.
Voor de aankleding zijn speelse accenten gebruikt met een stoere ondertoon: eclectisch warm met industriële invloeden. De open keuken gaat voor een totaalbeleving met verrassende accenten.


Wegbeschrijving

Taxi’s bevindt zich in de Zuidstationstraat, net niet op een hoek (af) van de ruige buurt, en tegelijk op een boogscheut van de trendy Vlaanderenstraat en nog korter bij de Capitole.
Op 20 meter van de voordeur ligt de grootste parking van Gent, Parking-Zuid aan het Woodrow Wilsonplein. Het ligt namelijk op een neuzeke van Taxi’s, en tevens ook op een boogscheut van 1898 The Post-hotel.

Ons adres:
Zuidstationstraat 35, 9000 Gent, België

Neem plaats aan onze tafel

Restaurant Taxi's is open van dinsdag tot en met zaterdag, elke dag vanaf 12u tot 14u en tussen 19u en 21u.
Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag.

Je kunt niet reserveren via e-mail of Facebook Messenger.

Reserveren

Een fijn kerstfeest en een fantastisch nieuw jaar!

Onze excuses! We genieten momenteel van een verdiende rustperiode. Vanaf 8 januari staat ons team terug klaar om je te verwelkomen. Tot dan!